Køleskabsgrød er genialt, når det skal gå hurtigt. Det kræver dog lidt forberedelse. Heldigvis tager det kun få øjeblikke at smække ingredienserne til denne sammen, inden du går i seng om aftenen og voila: nem og lækker morgenmad dagen efter.
Til to potioner
100 g. glutenfri havregryn
Bland de tørre ting sammen. Tilsæt herefter 3 dl plantemælk og vend til sidst de frosne bær i. Stil grøden på køl i en bøtte eller et glas med låg natten over.
Opskriften giver to potioner grød, og den smager ekstra godt toppet med bananstykker og granola inden servering.
Køleskabsgrød (også kaldet chiagrød) er den perfekte morgenmad til at tage med på farten eller blot som en lækker og mættende morgenmad derhjemme. Du kan variere med forskellige typer mælk (havremælk, kokosmælk, mandelmælk osv.), forskellige frosne eller friske bær, et drys vanilje, revet appelsinskal, hakkede mandler, alverdens topping, osv. Enjoy!