glutenfrit

STENALDERBRØD

Smagfuldt, saftigt stenalderbrød! Den bedste substitut for glutenfrit rugbrød i min mening. Glutenfrit rugbrød kan nemlig være lidt tricky - stenalderbrød derimod kan nærmest ikke blive nemmere og så er det endda helt naturligt glutenfrit da der ikke er tilsat noget mel.

INGREDIENSER


  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g hørfrø
  • 100 g græskarkerner
  • 100 g mandler
  • 100 g valnødder
  • 5 æg
  • 1 dl olie
  • 2 tsk salt





FREMGANGSMÅDE


Tænd ovnen på 160 grader.

Bland alle ingredienserne i en skål. Undlad at hakke nødder og kerner, men put dem hele i - det er noget med at så bevares de gode egenskaber bedst. Put "dejen" i en rugbrødsform - gerne beklædt med bagepapir, så det nemt kan tages ud igen. 


Bag i en time. Bum.